U Amsterdamu dvanaest ICT firmi iz Srbije

Bez autora
Sep 08 2011

Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije (SIEPA) saopštila je danas da će za 12 srpskih informacionih i telekomunikacionih kompanija organizovati poslovne sastanke u okviru sajma IBC u Amsterdamu. Jedan od najvećih informacionih sajmova u svetu IBC održava se od 9. do 13. septembra i na njemu će učestvovati više od 1.500 izlagača, a očekuje se 50.000 posetilaca. Poslovni susreti za srpske kompanije održaće se pod pokroviteljstvom Evropske mreže preduzetništva (EEN). Iz Srbije će na ovoj manifestaciji učestvovati 2D soft, Eksekom, RT-RK, Intens, Seavus d.o.o, Tehnikom, Inboks, Hajtek inženjering centar, Dunav net, Komutel, Beotelnet-isp i Vajtsiti soft. Na ICT sajam u Amsterdamu ove godine se prijavilo 218 kompanija iz 24 zemlje i to najviše iz Holandije, Nemačke, Izraela, SAD i Francuske. Svaka firma će imati priliku da izabere do 60 kompanija sa čijim će se predstavnicima sresti na polučasovnim sastancima tokom pet dana sajma.

U Amsterdamu dvanaest ICT firmi iz SrbijeAgencija za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije (SIEPA) saopštila je danas da će za 12 srpskih informacionih i telekomunikacionih kompanija organizovati poslovne sastanke u okviru sajma IBC u Amsterdamu.

Jedan od najvećih informacionih sajmova u svetu IBC održava se od 9. do 13. septembra i na njemu će učestvovati više od 1.500 izlagača, a očekuje se 50.000 posetilaca.

Poslovni susreti za srpske kompanije održaće se pod pokroviteljstvom Evropske mreže preduzetništva (EEN).

Iz Srbije će na ovoj manifestaciji učestvovati 2D soft, Eksekom, RT-RK, Intens, Seavus d.o.o, Tehnikom, Inboks, Hajtek inženjering centar, Dunav net, Komutel, Beotelnet-isp i Vajtsiti soft.

Na ICT sajam u Amsterdamu ove godine se prijavilo 218 kompanija iz 24 zemlje i to najviše iz Holandije, Nemačke, Izraela, SAD i Francuske.

Svaka firma će imati priliku da izabere do 60 kompanija sa čijim će se predstavnicima sresti na polučasovnim sastancima tokom pet dana sajma, dodaje se u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik